Jalan-jalan

Prambanan Woy…

Mung pengen crito, nek pas kapan kae dewe wis tekan prambanan…

Trus jarene no pic = hoax… Yo wis iki ta ke’i pic e… bunch of pink shirt guy at Prambanan Temple…

La sing klambi oren kae?

Oh kui? Tour guide pengen melu eksis…

Iklan
Standar