Cuman EDP…

Jadi gini, sayah ituh bingzung gara-gara laporannya si Yoyo yang di kolom “Other” nya nyungsep angka 1 unit.

La to njur uwis ta ubleg-ubleg to, akire kecekel nomor faktur e 1 unit ikuh.

Lah pas ta delok ppmbrg e ne njur ta join ke nang brgkode ne yo record e ketemu.

Ta delok nang brgket4 ne yo wis ono isi ne.

La njur ta kroscek brgket4 e nang virual vcs1 yo kondisi ne terpenuhi tapi kok engga ngisi nilai ne yo?

Aku ki nggole’i masalahe ra kecekel nang ndi, sui biyangzet woh.

Virtuale tak tiliki ji ji ngantek mripatku meh juling, ta hapusi kabeh njur ngedit ulang, tak hapusi meneh njur nggawe anyar, ngantek rewangi riwa-riwi nang toilet ping loro ki yo ora kecekel kleru ne nang ndi.

Tapi nek nilai ne tak isi 1 : 0 nilaine ngisi yo?

Tapi nek tak isi vjual kok yo tetep ae nyungsep nang other yo?

Janjane vjual ki kondisine peye to?

Tapi wis bener owk, terjual dikurangi sing batal-batal keisi ppmsyr e…

Tapi nopo to nek di isi 1 :0 gelem tapi nek nganggo nilaine ppmsyr kok ra gelem?

Benci aku! Benci aku! Benci aku!

jebule nomor faktre mau ppmsyr e ki ra ono isine…

njrit… 2721, ppmsyr=1

 

pasti pada ngga ngerti kan aku mosting apa? hihihihi…

#sepenggal kisah, edp201, ksystem dan laporan penjualan per segmen motor per dp

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s