EDP 2010

Judule jan kamso tenan… EDP 2010 koyok Windows ae… soale jan jadi EDP 2009 iku uwis basi… jaman sak mene nek kerjo kudu moro nang kantor ki ncen ga oyi ok. La yo wis ra sah kerjo… woooo la kui pemikiran jaman purba… emange nek ra gelem teko nang kantor brarti ra perlu kerjo? Tak tutuki sisan oe…
Ngene lo… EDP ki malese moro nang kantor ki mergane iki lo… Mesti mejo ne dirubung uwong akeh, njaluk tulung benerin ini-itu-ini-itu dll, padahal gaweane dewe ijik akeh di oyak-oyak bose sisan… baline ae nganti mbengi… omahe uaduoh sisan… istirahat mung sedilok kanggo mangan tok bar kui langzut maneh… rung karuan le 365 muna muni… terutama le seko piutang… marake setres, mumet tur njengkel… nek wis ngene ki produktivitas mesti menurun njur pelampiasan ne karo brankas mas handar! Mesake brankase to ya sing di uyel-uyel!
Aku ki winginane mbayangke kerja ga usah secara fisik dateng ke kantor, cukup dari rumah nganggo komputer opo lektop njur konek VPN ke server kantor… trus nggarap seko omah… hmm enake… kapan ya bisa terwujud. Secara semena-mena sisi positip yang bisa di dapat ki antara laen misalnya:
  1. Iso rodo nyantai, nek kesel, sirahe kemut-kemut… kari ngglebak nang kasur sedilok… nek ngeleh kari mbukak tudung saji… pokok sak mo moe wis… kan nang omah dewe… nek wis waras nembe lanjut kerjo meneh. Nek nang kantor kan ga isa… le kesel karo sirahe kemut-kemut arep ngglebak nang ndi? Nang mejo ne bos? Nek ngeleh yo kudu ngenteni jam sitirohat. Ugh! Tapi iki mesti ra bakal di ACC bose, salah satu alasane adalah ngko nek wis ngglebak nang kasur mesti bablas ngantek mbengi terutama nek rak waras-waras, nek engga itu, alasan laennya mesti di kiro mangan terus garapan ga rampung-rampung… oeeeh!
  2. Gangguan berkurang… ra ono sing moro nang meja njaluk benerin ini-itu, orak diseneni-seneni pas meeting, mentok-mentok e ngebel nang telpon tapi nek awake dewe gik busy ya cukup ignore aja telponnya… lalalalalala… nek ngene kan iso ndang bar garapan ne EDP. Tapi iki mesti ya ra bakal di ACC bose, soale ngko telpone bose yo melu-melu di ignore… oeeeh!!!!
  3. Ketok Keren… la hare gene sing jenene EDP kan sakjane melek teknologi, yo brarti manfaatin teknologi VPN dong! Tapi iki mesti ya ra bakal di ACC bose, soale ngko bocah-bocah sales melu-melu dodolan seko omah… la po konsumen e di kon moro nang omahe sales e?

Itu contoh salah tiga dari sekian alasan ngawur dan semena-mena yang mendukung adanya EDP 2010 ini. Sapa lagi yang mendukung EDP 2010?

Iklan

12 thoughts on “EDP 2010

  1. jane ide cemerlang sat,..
    dan ketakutan perusahaan kuwi sebenernya bisa diatasi dengan model perjanjian… dadi kowe ora digawe pegawe.. tapi digawe mitra… yg siap menghandle pekerjaan IT 24 jam.. datang ke kantor kalau perlu saja…

    dadi iso disambi liyane…

  2. wogh! pekerjaan impian masa depan tuh! ga perlu dateng ke kantor, bisa kerja sambil pake baju rumah..ngantuk bisa tidur..laper bisa makan..kerja sambil ngemil..jyan!! asik tenan! 😆

  3. @toby: daripada posting pake bahasa perl *nyungsep*
    @slams: wogh segokucing juga tah? *salam*
    @mb ok: ada apa didalam rock mu *eh kaos e sopo yo ndisek?*
    @mb ning: trus gajine yo “mitra” ngunu mbak? oeeeeeeh
    @ochan: le meeting yo cukup lewat webcam… nek di pisuh2in tinggal kecilin speker…
    @bangjo: koe yo pengen jadi edp jo? yuk mariiii
    @tante uli: nek nang blog e mb ning dikenal dengan ‘switching code’ tapi njawani…
    @sableng: arep nanggung gajiku seumur idup po?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s